sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

~ Nojess -_- ~

Juu eli sun ei oo pakko lukee tätä postausta ellet halua välttämättä. Tämä on niin sanottu "turha" postaus, haluan vain ilmoittaa että Minton kaulatappien ruuvit on katkennut ja jäänyt kaulatappien sisään joten kuvia ei tule muutamaan päivään. Minto joutuu kärsimään stock-kropan kirouksista niin kauan ennenkuin Mollamania suostuu vastaamaan. Sen voin jo sanoa etten sieltä tule tilaamaan enää mitään. Vaadin korvauksia mollamanialta joten... uusia kaulatappeja ehkä tulossa c:

~ xoxo AlliPalli & Minto ~

3 kommenttia:

 1. Et voi vaatia myyjältä uusia kaulatappeja veloituksetta jos olet kuitenkin saanut ne postissa ehjänä. Tuskin nuken kaulatapin ruuvi katkeaa jos se seisoo vitriinissä - kyse on käsittelystä. Koukkupääruuveja saa rautakaupasta ja pienellä keinottelulla saa uuden kaulatapin tehtyä itse valamalla sen muovista. Ja jos ei muuta niin voihan sen ruuvin asentaa katkenneen viereen, kyllä sekin onnistuu kunhan ei ruuvia liikaa taivuta.

  VastaaPoista
 2. Ei myyjältä saa korvausta tommosesta. Ja vaikka pitäiskin, ni ei välttist saa molliksesta. öwö Mutta jos et sieltä haluu enää tilata, Mimiwoo on hyvä kauppa, ilmaset postarit ja 2 euroo halvempi obbari ku molliksessa, jos ei lasketa molliksen postareita mukaan, eli se on siis periaatteessa jtn. 6 euroo halvempi. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vaadin korvauksia mollamanialta"

   En usko että saat mtn korvausta. : D Kaulatappien katkeaminen johtuu kohtelusta ei mollamaniasta. Sinun kannattaisi käydä Mollamanian toimitusehdot läpi. :)))

   Poista